A vállalat
TIMBERLAND FINANCE

Értéink

Az érzés, hogy hagyatkozhatunk egymásra, kiemelten fontos szerepet játszik a mi értékrendünkben. Ez olyan minőségi termékekben és tanácsadásban mutatkozik meg, amelyek minden résztvevőben egyaránt jó érzést hagynak hátra.

Bemutatkozás

Mi is valójában a Timberland Finance International GmbH & Co KG?

Mi egy tradícionális vagyonkezelő cég vagyunk, amelynek a története egészen 1992-ig nyúlik vissza. Sikertörténetünk kezdetén kiemelt ügyfelek egyéni vagyonkezelésével foglalkoztunk elsősorban.

Ma már jól átgondolt és hatékony termékpalettát kínálunk az ügyfeleinknek, amelybe többek között részesedések, kötvények, certifikátok (index értékpapírok), haszonélvezeti jogok és közvetlen befektetések is beletartoznak.

Innovatív termékmegoldásaink

A portfólióink különböző lehetőségeket kínálnak a befektetőinknek arra, hogy az ideális befektetési mixet a saját befektetési céljaiknak megfelően állítsák össze: az OptiMix A, az OptiMix B, az OptiMix C portfóliók, valamint a Nemesfém speciális portfólió segítségével.

Tapasztalja meg Ön is, mitől olyan egyedülállóan különlegesek a befektetési termékeink!

Több mint 25 év siker

A Timberland Capital Management GmbH története ma már több mint 25 év folyamatos siker történetét jelenti az igényes és kiemelt vagyoni befektetések érzékeny szegmensében. A szenvedély, a tudás valamint a trendekre, piacokra és emberekre való nagyfokú érzékenység a kezdetektől fogva jellemző a vállalatra.

Az állandó érdeklődés a klasszikus befektetési termékek innovatív továbbfejlesztése iránt, az ötletek megvalósítása terén mutatott kitartás és következetesség, valamint a változó befektetői igények felismerése és kiszolgálása minden piaci környezetben – mindezek olyan időtlen sikertényezők, melyek a Timberland Finance International GmbH & Co KG-t a mai napig jellemzik. A biztonság és a nyereség érzékeny egyensúlya áll minden gondolatunk és cselekedetünk középpontjában.

Ezek a vezérelvek határozzák meg vállalatunk működésének mindennapjait, ennek hátterében a Timberland Finance International GmbH & Co KG pedig mind a mai napig egy a tulajdonosai által irányított cég, szimpatikus méretekkel és hatékony szervezeti felépítéssel.

1992 óta már több mint 450.000 tranzakciót hajtottunk végre.

A Timberland Asset Management elindítása vagyonkezelőkkel és svájci bankokkal együttműködve
1996
UCITS engedély – Alapok magánbefektetők számára Luxemburgban, értékesítés Luxemburgban, Németországban és Ausztriában
2000
A Timberland Luxemburg leányvállalatai megkezdik üzleti tevékenységüket
2010
A Timberland Finance megkezdi a kelet-európai értékesítést
2014
Engedélyezés mint Full-Scope AIFM Németországban (Timberland Investment GmbH) és Máltán (Timberland Fund Management Ltd.)
2016
Értékpapírok kibocsátása (3,5 milliárd EUR)
2017
A Timberland Securities Investment plc 9 kötvényt bocsát ki a német, osztrák és máltai piacra. A Timberland Securities SPC 3 tőzsdén jegyzett értékpapírt bocsát ki.
2018
Timberland Finance International GmbH & Co. KG megnyitja budapesti irodáját
1992
Saját házon belüli vagyonkezelés kiemelt ügyfelek számára („Low-5” osztalékstratégia). Együttműködés megkezdése luxemburgi bankintézetekkel
2000
1000 befektető fölé emelkedik az ügyfelek száma
2006
Első zárt körű ajánlatok magánbefektetők számára (Timberland Capital AG, 100 millió EUR), valamint új kockázatkezelési módszer bevezetése
2010
5 kiskereskedelmi AIF engedélyezése és felügyelete (Timberland Fonds LLP) Németországban egyenként 500 millió EUR értékben 2022 végéig.
2014
Az ügyfélbázis meghaladja a 8000 befektetőt és a 30 bankot, több mint 320 000 végrehajtott tranzakcióval
2016
A Timberland Securities sikeres bevezetése Ausztriában
2018
A Timberland Securities sikeres bevezetése Ausztriában
2019

Jövőkép és értékek

Bizalom

A befektetési tanácsadás bizalmi ügy. Ma ez sokkal inkább igaz, mint valaha. A személyes tanácsadásnak a legfontosabb előfeltétele mindenekelőtt az egyértelműség, a becsületesség és az átláthatóság. Ez a fajta minőségi tanácsadás az alapja az ügyfeleinkkel kialakított bizalmi kapcsolatnak.

Tartalom és állandóság

Nem utolsósorban ezen legjobb értelemben vett konzervatív és állandóságra törekvő beállítottságunk miatt valódi tartalom jellemzi működésünket kijelentéseinkben és tetteinkben egyaránt. A nagy és izgalmas kalandokat meghagyjuk inkább másoknak. Mi ezt értjük felelősségvállaláson a korszerű befektetési termékek összeállítása és megvalósítása során.”

Átláthatóság

Nagy jelentőséget tulajdonítunk a termékeink átláthatóságának. A legjobb, ha ügyfeleink megértik a közös megközelítésünket – a piaci becslésektől kezdve a vagyonkezelés eredményéig. Ehhez hozzátartozik a negyedéves jelentések közzététele, ahogy a díjszabási modellek pontos ismertetése is, rejtett költségek nélkül.

Értelmetlen azt mondani: Minden tőlem telhetőt megteszek. Azt kell tenned ugyanis, amit a helyzet megkövetel!

- Winston Churchill -

Vállalkozásvezetés

TIMBERLAND FINANCE

kraemer

Thomas Krämer

Igazgató – Vállalat vezetés

Thomas Kramer 1993 óta dolgozik a pénzügyi szférában befektetési, finanszírozási és tanácsadási területen. Célja, hogy az ügyfelek érdekében a pénzügyi és befektetési piac minden releváns területén a leghatékonyabban összekapcsolja. Tökéletesen átlátja a nemzetközi tőke és pénzpiaci jogrendszert, emellett kiváló tulajdonságai közé tartozik az is, hogy a különböző elképzeléseket és koncepciókat nyíltan és érthetően magyarázza .

Tudjon meg többet!

TIMBERLAND FINANCE

koester

Dirk Köster

Portfolió menedzser

Dirk Köster több évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkező közgazdász és befektetési szakember, aki az 1990-es évek eleje óta otthon érzi magát a pénzügyi és tőkepiacok világában.

A számok iránti érzéke és a pénzügyi piacok folyamatai iránti kifinomult érzékenysége már az olyan híres cégeknél eltöltött ideje alatt is jellemezte a tevékenységét, mint a „Dean Witter Reynolds“, a „Merrill Lynch“ vagy a „Prudential“. A beszéde világos és egyértelmű. 1992-ben a kiterjedt tapasztalataira alapozva hozta létre a Timberland Capital Management GmbH-t.

Tudjon meg többet!

TIMBERLAND FINANCE

zwanefeld

Dirk Zwaneveld

Értékesítés

Dirk Zwaneveld úgy ismeri a stratégiai tőkebefektetések szegmensét, mint a saját tenyerét. Már az 1980-as évek elején a pénzügyi szolgáltatási szektor különböző területein dolgozott. Ennek során legnagyobb szenvedélye az értékesítés volt. Nyugodt, kiegyensúlyozott, mégis lelkes módján minden alkalommal képes megfelelő beszélgetési légkört kialakítani, egyenlő félként kezelve a beszélgetőpartnert, így olyan megoldások alapját teremti meg, amelyek holnap és holnapután is érvényesek. Dirk Zwaneveld az értékesítői pályafutását körzeti csoportvezető igazgatóként kezdte egy nagy pénzügyi szolgáltató intézménynél, mielőtt 1990-ben megalapította a saját vállalkozását, amely főként adóoptimalizált tőkebefektetésekkel foglalkozott. Alapos tudásával 2008 óta erősíti a Timberland-csapatot.

Tudjon meg többet!

TIMBERLAND FINANCE

krizan

Krizsán Károly

Értékesítés

Krizsán úr évekig foglalkozott ingatlanok értékesítésével és ingatlanfejlesztési projektekkel a közép-európai térségben, ahol kiváló kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek a további piacok meghódítása során előnyt jelentenek. Nem utolsósorban az OWE-nál (Verband Ost-West Europa-Forum, Kelet-Nyugat Európa Fórum Szövetség, amely a nyugat- és kelet-európai vállalkozások érdekérvényesítését segíti) betöltött, majdnem két évtizedes vezetőségi tagsága miatt Közép- és Kelet-Európa kiváló ismerőjének számít.

Tudjon meg többet!

Irodáink

Krefeld Németország

Repraesentanzen-detuschland1-retina
Repraesentanzen-detuschland2-retina

Krefeld
Németország

Budapest
Magyarország

standort_ungarn
standort_malta

St. Julian's
Málta